Despre noi

Aflați mai multe despre noi

Târgu-Neamț este al treilea oraș ca mărime din județul Neamț și este plin de obiective turistice îmbibate cu istorie. În orașul Târgu Neamț se află două monumente istorice de interes național — Cetatea Neamț (secolele al XIV-lea–al XVII-lea), monument de arhitectură; și muzeul-casă memorială „Ion Creangă” (1833) din localitatea Humulești, clasificat ca monument memorial sau funerar. Și mult mai multe. În apropiere se află și Căsuța de poveste, căsuțele noastre de închiriat, un loc de popas pentru toată lumea.

Unul din localurile pe care le deținem din apropiere este Pizza Club.

Aici în Târgu-Neamț se află și Pizzeria Venezia, un restaurant cu specific italian. Și ne întâmpinăm oaspeții cu un meniu variat, cu voie bună și cu o ambianță de neuitat! Dacă nu ne credeți,veniți să vă convingeți!

Povestea noastră

Statisticile restaurantului nostru

0
oameni care ne-au vizitat
0
ANGAJAȚI
0
PRODUSE din meniul nostru
0
Data fondării

Filozofia restaurantului nostru

La Pizzeria Venezia îmbinăm cele mai proaspete ingrediente, le dăm savoare, culoare, le presărăm cu puțină iubire și preparatele obținute le oferim oaspeților care ne trec pragul! Nu uităm să oferim inclusiv zâmbetul nostru, care este chiar necesar, pentru buna dispoziție.

Image

Încântați-vă ochii cu
Meniul nostru !

Într-o lume cu alimente elaborate rapid, care vin și pleacă, avem în vedere toate elementele de bază ale gustului și calității, realizate frumos!
Credem că sunt oamenii care ne fac locurile.
Oamenii care împărtășesc pasiunea, atitudinea și angajamentul pentru crearea de experiențe culinare memorabile, în timp ce sunt la ea.
Sună bine? Atunci intră și spune salut!
Detalii contact
Locație: Strada Bradului 3 Târgu-Neamț 
Telefon: 0757 512 259
Facebook: /2016venezia1976
Ore de deschidere
Luni-Vineri 8:00 - 22:00
Sâmbătă-Duminică 9:00 - 22:00

Țineți pasul cu mâncarea noastră gustoasă!